NB: Lageret holder lukket frem til 21. juli // NB: The warehouse will be closed until 21 July

Geoff Anderson-ról általánosságban

Energetikusan fejlődő, méretét tekintve kisebbnek tekinthető Dán vállalkozás, melynek gyökereit a sport horgászatban kell természetesen keresni. Az első termékek 1998-ban láttak napvilágot.

 

A Geoff Anderson termékek szerves velejárója, a gyártási folyamatok nem eltitkolt célja, a legkisebb ökológiai lábnyom, a lehető legfenntarthatóbb megoldások folyamatos kutatása, ezek gyártási folyamatokba illesztése. Továbbá a tisztelet a vásároló, a terméket viselő ember felé. Fenntarthatónak az tekinthető, ami hosszú élettartamú. Az anyagok kiválasztása, a dizájn meghatározása, a gyártási eljárás mind ezen prioritás mentén működnek.

 

Amennyiben lehetséges kizárólag nem toxikus, eco certfikációkkal rendelkező és tesztelt anyagokkal foglalkozunk. Nagyrészük eleve újrahasznosított forrásból származik, vagy újrahasznosítható. Fontos kiemelni, hogy egy vagyunk azon rendkívül kevés cég közül, aki környezetbarát, lebomló és újrahasznosítható membrán anyagot gyárt és használ. Minden termékünk mentes a káros anyagoktól. Ez kifejezetten vízálló anyagok gyártásánál egyedülálló teljesítmény és céltudatosság.

 

Minden kooperatív szervezet, amely részt vesz párhuzamban velünk a gyártási eljárásokban, kezdve már a beszállítástól, adminisztratívan transzparens eljárásban működik és minden pontján a termékek útja visszaellenőrizhető. Minden partnerünk felelős tagja a saját részegységének, a gyártási hálózat ugyanezen felelősségteljes metódus mentén rendeződik.

 

A fejlesztések Európán belül mennek végbe, a beszállítóink mind skandinávok. Ez a minőséget és a folyamatos rendelkezésre állást is biztosítja. Gyakorlatban ez annyit tesz, minden darab vízálló ragasztás, zip-zár, gomb és szerelvény minőség ellenőrzése Európán keresztül történik.


A napi rutinunk szerves részét képezi még, hogy kifejezetten kevés csomagoló anyagot használunk és azok is újrahasznosított anyagokból készülnek.

 

Végezetül minden panaszt lokálisan kezelünk.

És talán a legfontosabb dolog: kifejezetten büszkék vagyunk rá, hogy termékeink világszinten elismerés vívtak ki időtállóságukkal, strapabíróságukkal, így a felhasználók hosszú évekig tudják ugyanazt a minőséget élvezni, amit megvásároltak. Ez szöges ellentétben van azzal a jellemző metódussal, mely manapság a textil ipart jellemzi.

 

"Dobd el és vegyél egy újat", ez egészen biztosan nem Geoff Anderson...